Skal I bruge en bogholder?

Bizteam  er den eksterne bogholder, som mange virksomheder har brug for. Vi kan hjælpe jer med alle de daglige bogholderiopgaver. Vores kunder er typisk små og mellemstore danske virksomheder. Det kan være alt fra håndværkere, produktionsvirksomheder, konsulentvirksomheder, handelsvirksomheder, detailbutikker, cafeer og restauranter og mange flere.

 

Vi kan hjælpe med mange typer af opgaver

Nogle af de opgaver, som vores kunder typisk skal bruge hjælp til er:

  • Bogføring af finansbilag.
  • Debitor bogholderi.
  • Kreditor bogholderi.
  • Lønregnskab.
  • Momsregnskab og indberetninger til Skat.
Måske har I også behov for at få lavet rejseafregninger, og udlæg fra medarbejdere? Det kan også være andre typer af specielle opgaver, som I har behov for at få løst for at få nogle gode styringsværktøjer til virksomhedens økonomi.

Vi løser mange af opgaverne fra vores eget kontor, men vi har også kunder der ønsker at vi sidder på deres kontor når vi skal løse opgaver for dem.

Bogholder
 

Har I kunder der betaler for sent?

Nogle virksomheder har kunder der betaler for sent, og det kan være med til at give en dårlig likviditet i virksomheden. I så fald kan I få hjælp til at rykke jeres kunder for betalinger på en struktureret måde. Nogle skal måske ovenikøbet sendes til inkasso, eller måske skal en sag endda sendes i retten eller i fogedretten. Disse ting kan vi ligeledes hjælpe med.

Hvilke systemer arbejder vi i?

Vi arbejder som udgangspunkt altid i vores kunders regnskabssystem. Vi har erfaring med stort set alle de systemer som benyttes på det danske marked. Her kan blandt andet nævnes Economic, Dinero, Billy, SALDI, C5 mfl. Er I en nystartet virksomhed, og har I endnu ikke valgt et regnskabssystem, så kan vi også være behjælpelige med at finde den bedste løsning til jer.

Og hvad koster det?

Det er svært at sige hvad det præcis vil koste for jer, at få løst jeres regnskabsopgaver. Nogle af vores kunder betaler timepris, andre betaler en fast pris pr. måned, og nogle vil heller betale pr. bilag der bogføres. Vi vil meget gerne give et bud på jeres bogholderiopgaver, og så finder vi den løsning der passer bedst til jer.

Vil I kontaktes?

 
Vi har kunder i hele landet, så vi kommer ofte til København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde osv. Så bare kontakt os hvis I ønsker at vi skal komme forbi til en uforpligtende snak.