Har I brug for en revisor?

Alle virksomheder skal aflevere et årsregnskab! De fleste mindre og mellemstore virksomheder behøver dog ikke at benytte en registreret revisor, eller en statsautoriseret revisor. Der kan ofte være en del penge at spare ved at lade en dygtig bogholder stå for at udarbejde årsregnskabet.
 
Revisor
Hvad enten jeres virksomhed er personligt ejet, et anpartsselskab (ApS), iværksætterselskab (IVS), eller et aktieselskab (A/S), så kan vi hjælpe jer.
 

Med eller uden revisor

Der kan være forskellige scenarier:

 
1. Vi kan lave alt arbejdet, og også stå for udarbejdelse af både årsrapport og selvangivelse.
 
2. Har I allerede en revisor, så kan vi stå for alt bogføringsarbejdet, lønbogholderi, momsindberetninger osv. Vi kan så gøre alt materialet klar til revisoren, så han/hun hurtigt kan få overblik over det og få revideret og indberettet årsrapporten.
 
3. Har I ikke en revisor, men ønsker en sådan, så kan vi også hjælpe jer med at finde det rette match, og henvise jer til en dygtig og billig revisor.
 

Kan I fravælge revision?

 

Mange mindre virksomheder kan med fordel fravælge revision. Det betyder ikke, at der ikke skal afleveres årsregnskab, men man behøver således ikke at få en registreret revisor eller en statsautoriseret revisor til at udarbejde årsrapporten.

 

Fravalg af revision skal ske enten ved stiftelsen af selskabet, eller på en ordinær generalforsamling. De formelle krav er følgende:

Hvis virksomheden i to regnskabsår i træk ikke overskrider 2 ud af 3 af disse størrelser på balancedagen:

  • Virksomheden har en balancesum på 4 mio. kr. eller derunder
  • Virksomheden har en nettoomsætning på 8 mio. kr. eller derunder
  • Der er maximalt gennemsnitligt antal heltidsbeskæftigede på 12 i løbet af regnskabsåret
I kan læse mere om fravalg af revision her.

Hvad koster det at få lavet årsregnskab?

Vi giver gerne en fast pris på udarbejdelse af jeres årsrapport. Vi sørger for at indberette den på Virk, og vi kan også sørge for at indberette jeres selvangivelse til Skat.

Hvad prisen vil lande på nøjagtig afhænger selvfølgelig af hvad jeres virksomhed er for en størrelse. Det kan vi vurdere efter en snak med jer, hvor vi kan få lidt indblik i virksomhedens økonomi, mængden af bilag osv.

I er meget velkomne til at kontakte os hvis I ønsker en uforpligtende dialog med os, og hvis vi derefter eventuelt skal give jer en pris på hvad vi skal have for at udarbejde årsregnskabet.

 

Vil I kontaktes?

 
Vi kigger også gerne forbi jer til et uforpligtende møde, og da vi har kunder i hele landet, så varer det sikkert ikke længe inden vi alligevel kommer forbi jer hvad enten I bor i København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde eller hvor I nu holder til.